GYMM Szanda
Gyúrd Magad Menőre Szandán
GYMM Szanda
Személyi edzői 
Gyúrd Magad Menőre Szandán

Sándor Norbert

Sándor Norbert vagyok. 1978. február 15-én születtem Szolnok városában. Eddigi majd 47 évemet itt éltem Szolnokon, leszámítva azt az öt évet, amíg a Debreceni Egyetem építészmérnöki és építőmérnöki szakán tanultam. Igazi szolnoki lokálpatriótának tartom magam. Általános iskolás éveimet egy intézményben töltöttem, a Szandaszőlős Általános Iskolában. Már ezekben az években tudatosan az építőipari pályára készültem. Akkoriban a reáltantárgyak iránt voltam fogékony, azok érdekeltek leginkább. Középiskolám eszerint választottam, az akkor szakmailag elismert Vízügyi Szakközépiskolát, amit érettségivel, magasépítész technikusi és nehézgépkezelői bizonyítványokkal zártam ’97-ben. Kezdődött az önálló felnőttkor Debrecenben. Építész szakmámat űztem, míg 2008-ban építésztervező szakmérnök is lettem. Eddigi munkás éveim alatt nagyon sok emberrel, élethelyzettel találkoztam. Sportmúltam tekintve általános iskola kezdetétől sok sportággal találkoztam. Sportok közé nem sorolható ugyan, de mozgás: Néptáncoltam öt éven keresztül. Két év Judo, négy év kajakozás két év karate, egy év wing chung és egy év röplabda sportmúlttal rendelkezem. Soha nem voltam versengő típus fiatal koromban sport terén ezért is váltogattam oly sűrűn a sportágakat. Igazából nem találtam a helyem. 2013-ban húsz év után a dohányzást abbahagyva, nagy életmódváltás megvalósításáról döntöttem. Elkezdtem otthon a súlyzós edzéseket. Kialakítottam magamnak egy magánember mércével komolynak nevezhető egyszemélyes konditermet két év leforgása alatt. Az eltelt két év alatt elolvastam megannyi súlyzós edzéssel kapcsolatos cikket, könyvet. Megnéztem töménytelen mennyiségű „szakvideót”. Elkezdtem egyre mélyebben, komolyan foglalkozni a súlyzós edzés titkaival, rejtelmeivel. Most, hogy a sors sodrása és a vállalkozói vénám úgy hozta, hogy 2019-ben létrehoztunk egy új vállalkozást, megnyitottam a GymM Szanda konditermet Szandaszőlős városrészben. Nagy vágyam, hogy ezt a vállalkozást teljesebbé tegyem és nem csak olvasgatott, szedett-vedett tudással bírjak, mikor a terembe bemegyek és az odalátogató minden vendégnek és családtagjaimnak komoly, valódi tudással felvértezve adjak tanácsokat, segítsem testi fejlődésüket. 2021. évben sikeres Testépítő-Fitness Sportedző-Sportoktató vizsgával rendelkezem.

"Az idő előrehaladtával egyre világosabbá vált számomra, hogy az évek alatt megszerzett széleskörű tudásomat, szeretném tovább adni. Szeretnék támogatni minden olyan nőt és férfit, lányt és fiút, kortól függetlenül, akinek szakszerű segítségre van szüksége, a súlyvesztés egészségmegőrzés vagy akár az izomépítés terén. Nélkülözhetetlennek tartom a rendszeres testmozgást, megfelelő táplálkozást, valamint a harmonikus életvitel kialakítását."

Sándor Norbert /Sportedző-sportoktató,a GymM Szanda vezetője/ +36-70-361-1451

Vincze Gyöngyi

Vincze Gyöngyi vagyok, 26 éves, a GymM Szanda pultosaként és edzőjeként dolgozom.

Az élet számos területén kipróbáltam már magam, sok-sok tanulás és képzés után jöttem rá, hogy a sport iránti szenvedélyem a legnagyobb. Így 2020-ban kezdtem el a testépítő-fitness edző képzést, amiből 2021 nyarán sikeres vizsgát tettem. Előtte 2 évig úsztam és 10 évig lovagoltam hobbi szinten. 17 éves korom óta edzek edzőteremben.

Most azonban lehetőségem van más emberekkel megszerettetni az aktív és rendszeres sportolást, az életmódjukon változtatni, étkezéssel és edzéssel kapcsolatos tanácsokat adni, végigkísérni a pozitív irányba történő változásukat.

Ha szükséged van segítségre a helyes edzéssel, fogyással, szálkásítással, izomtömeg növeléssel, erőfejlesztéssel  kapcsolatban, keress bizalommal!

"Reggelente meg kell hoznod egy igazán fontos döntést: alszol tovább az álmaiddal, vagy felkelsz és megdolgozol értük!"

Bejelentkezés/időpont foglalás: 06/70/256-7729,

vagy privát Messenger üzenetben!


Bolgovics Barbara

Kedves sportolni vágyó Hölgyek!

Egyéni és páros női személyi edzést vállalok, azok számára, akik esetleg tartanak a gépektől vagy nem mozognak komfortosan az edzőteremben! 
Mivel együtt könnyebb, ezért ha barátnővel vagy családtaggal ketten érkeztek, akkor kedvezményes árat kaptok ❗️ 
Amit nyújtani tudok: 
•nagy hangsúlyt fektetek a női alak kiemelésére (farizom centrikus edzések)
•bemutatom a gépek használatát és a gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy akár később egyedül is magabiztosan helyt tudj állni a teremben 
•személyre szabottan állítom össze és folyamatosan vezetem az edzéstervet, ezzel nyomonkövetve a progressziót 
•étkezés terén is tanácsokkal látlak el 
•délelőtti és délutáni időpontra is van lehetőség •garantálom a türelmet és a jókedvet a kemény edzések mellé.

 
Jelentkezni privát üzenetben tudtok!
(Facebook - Messenger, Instagram)
 Bolgovics Barbara

Eléhetőségeim: Insta: barbi.bolgovics; Facebook: Barbi Bolgovics

Lengyel Imre

Üdvözlök Mindenkit!

Lengyel Imrének hívnak, 1982. szeptemberében láttam meg a napvilágot a Tisza partján, Tiszaföldváron.

Gyermekkorom óta sportolok, labdarúgással kezdtem majd 16 évesen korom óta a súlyzós edzések is kiegészítették mindennapjaimat. 1 évig kettlebell edzések aktív résztvevője is voltam.

A testépítés kisebb kihagyásokkal 23 éve van jelen az életemben. Az évek során szerzett tapasztalataim segítségével 2022-ben testépítés/fitness edzői képesítést szereztem, melyet kitűnő eredménnyel végeztem el.

"Amennyiben szeretnél változtatni az életviteleden, keress bátran!"

Elérsz a teremben vagy facebookon/messengeren Lengyel Imre néven.

Instagram: _l_imi

Radeczki Eszter

Radeczki Eszter vagyok, 22 éves közgazdász és fitness oktató. A sport mindig az életem meghatározó része volt, már kiskorom óta. Évekig röplabdáztam versenyszerűen, ezáltal megtanultam csapatban dolgozni és alkalmazkodni a másikhoz. Később ezt váltotta fel a konditermi edzés, ami már évek óta óriási szerelem. 

A fitness instruktor képzést 2022-ben végeztem el, mivel szerettem volna jobban beleásni magam az edzés világába, ezzel magamat és jövőbeli vendégeimet segítve.

Úgy gondolom, hogy szakmai tudásommal, tapasztalataimmal és motiváltságommal mindenkiből ki tudom hozni a maximumot. 

Céljaidnak megfelelő edzéssel és lelkesedéssel várlak!


Ha szeretnéd, hogy az egészséged és jó formád garantált legyen, keress bizalommal!

"Az álom alak nálam valósággá válik!"

Instagram: rdczkeszti